Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük (kb. 10 perc elektromos habverővel), hozzáadjuk a reszelt citromhéjat és a lisztet, fakanállal könnyedén összeforgatjuk. A felaprított gyümölcsöket, diót, mazsolát, mogyorót is belekeverjük.
2 db őzgerincformát vastagon kivajazunk, a tésztát elfelezzük, a formába öntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon 35 perc alatt megsütjük.
A mázhoz a csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a süteményeket bevonjuk. Kandírozott gyümölcsdarabokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.