Elkészítés: A tészta hozzávalóiból összeállítjuk a tésztát. Kétfelé osztjuk, kb. 2/3 és 1/3 részre. A nagyobb részét kinyújtjuk és kivajazott tepsibe (a normál méretű tepsitől kicsit szélesebb) tesszük, megszórjuk kis zsemlemorzsával. A túrót elkeverjük felvert tojással, cukorral, vaníliás cukorral, citrom héjával, és a kinyújtott tésztára kenjük, villával kicsit lenyomkodjuk. A cukrozott, fahéjas alma levét egy kicsit kinyomkodjuk, és a túró tetején szépen elosszuk. Villával eligazítjuk, hogy sima legyen. A megmaradt tésztát kinyújtjuk, derelyevágóval csíkokra vágjuk, rács alakban az alma tetejére tesszük. A tésztarácsot megkenjük cukrozott tejjel. Kb. 45-50 percig sütjük, hogy az alja is jól átsüljön, ne ázzon el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.