Elkészítése: A vajat megolvasztjuk. Összekeverjük a tejet, a vaníliás cukrot és a tojásokat. Hozzáadjuk a zsiradékot és az átszitált lisztet, elkeverjük, és hidegre tesszük. Meghámozzuk a kivit és a papaját, a papaját ki is magozzuk. Mindkettőt felszeleteljük és meglocsoljuk citromlével. A Raffaello-golyókat villával kisebb darabokra törjük. Tepsiben felmelegítjük az olajat, és 4 palacsintát sütünk benne. A tésztákat megkenjük a Raffaello-krémmel, és elosztjuk rajta a gyümölcsöket. Összehajtjuk őket, és tűzálló tálba tesszük. 160 fokra előmelegített sütőben (gázsütő: 1 fokozat) 5 percig sütjük, majd megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.