Elkészítés: Először a fehér tésztát készítjük el. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a cukrot beleszórjuk. A
kókuszreszeléket a liszttel és a sütőporral elkeverjük, óvatosan a cukros habba keverjük, a citrom levét belecsavarjuk.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük, és a masszát belesimítjuk. Előmelegített sütőben, közepes lángnál 15 perc alatt megsütjük.
Ugyanígy készítjük el a barna tésztát is.
A krémhez a tojássárgákat a cukorral jól kikeverjük, a pudingport hozzáadjuk, azután a tejjel simára keverjük, majd állandóan kavarva sűrű krémmé főzzük. Hűlni hagyjuk, végül a margarint apránként beledolgozzuk.
A krémből elveszünk egy keveset, a nagyobbik részével megkenjük a fehér tésztát, ráfektetjük a barna tésztát, megkenjük a maradék krémmel, és meghintjük kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.