Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom, félreteszem, hagy pihenjenek egy kicsit.
Közben meghámozom, kimagozom és felszeletelem az almákat, feldarabolom a kimagozott aszalt szilvát. Egy serpenyőben felhevített vajon megfuttatom a gyümölcsöket, majd kevés vizet és cukrot vagy mézet hozzáadva pépesre párolom.
A hússzeletek egyik felét megkenem a gyümölcspéppel, összeborítom a másik felével. Ha kell, hústűvel rögzítem, de gyakorlottabb szakácsoknál ez nem szükséges. A szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) panírozom, és bő, forró olajban kisütöm.
Párolt káposztával, burgonyapürével körítve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.