Elkészítés: A tészta hozzávalóiból linzertésztát gyúrunk, tepsi méretűre nyújtjuk, megszurkáljuk, és előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
A töltelékhez a tojássárgákat a cukorral krémesre keverjük, hozzáadjuk a túrót és a citromhéjat, krémesre keverjük.
Az elősütött tésztára szórjuk egyenletesen a búzadarát, majd ráterítjük az összedolgozott túrólrémet. 40 percig sütjük, majd berácsozzuk a porcukorral felvert tojáshabbal, a lyukakba lekvárt teszünk, és még 10 percig sütjük, inkább csak szárítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.