A fokhagymát tisztítsuk meg és vékonyan szeleteljük fel. A megtisztított hagymát karikázzuk fel. Néhány szem fekete borsot törjünk össze.
A sajtokat vágjuk ketté, majd az alsó felüket hintsük meg fokhagyma szeletekkel és zúzott borssal. A sajt másik felét kenjük meg paprikakrémmel, tegyünk rá pár hagymaszeletet és babérlevelet.
A fél sajtokat borítsuk össze, és fogpiszkálóval rözgítsük őket egymáshoz. A csilipaprikával együtt helyezzük őket széles szájú pohárba, öntsük rájuk a két olaj keverékét, úgy, hogy ellepje őket, majd hűvös helyen pihentessük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.