Elkészítés: A burgonyát meghámozom, megmosom, és ízlés szerint felkozkázom vagy szeletelem. Egy kivajazott tál aljára halmozom őket. A csirkemell szeleteket kiklopfolom, besózom és befűszerezem őket.(Megkönnyíti a klopfolást, ha folpack alatt lapítom őket.) Ráteszem a befűszerezett szeleteket a burgonya tetejére. A tejfölt kikeverem a tejszín 3/4-ével, és rálocsolom a tetejére. Lefedem a tálat alufóliával, és berakom a sűtőbe sülni. Kb 1 óra kell, hogy a krumli is megpuholjon. Leveszem a fóliát, és ha túl száraz a teteje, meglocsolom a maradék tejszínnel. Rápakolom a reszelt sajtot és ropogósra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.