Elkészítés: A húst a vízben áztatott, kifacsart zsemlével, 3 tojással, 1 fej apróra vágott és 1 evőkanál olajon megpiritott vöröshagymával, zúzott fokhagymával, sóval, pirospaprikával és borssal összedolgozzuk.
A felét kiolajozott tepsi aljára terítjük, és befedjük a héjában főtt, megtisztított, majd karikára vágott burgonyával. A maradék olajban megfuttatunk 2 fej apróra vágott vöröshagymát, a burgonyára öntjük, majd karikára vágott 4 kemény tojással befedjük. Meglocsoljuk a tejföllel. Végül a maradék húst is rásimítjuk. Az utolsó nyers tojással megkenjük, és mehet a sütőbe. Kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.