Az idénynek megfelelő legjobb minőségű gyümölcsökből készítsük. A körtét vastagabb cikkekre vágjuk, magházát kivájjuk. Az őszibarackot kimagozzuk, és vékonyabb cikkekre vágjuk, a szilvát kimagozzuk, a szőlőt, ha nagy szemű, vágjuk félbe. A körte cikket helyezzük alulra, ha nem áll meg vágjunk neki egy \"talpat\". Erre a körtealapra helyezzük fel ízlésesen a gyümölcsöket, majd rögzítsük őket egy pici karddal vagy fogvájóval. Az előre elkészített, és a kellő időben az asztalra adott gyümölcsfalatokkal kellemes meglepetést szerezhetünk családunknak vagy vendégeinknek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.