Elkészítés: A harcsaszeleteket 3-4 órán át tejbe áztatjuk.
A hagymát hosszú szálára vagdossuk, minél vékonyabbra, olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén vékony szeletekre vágott gombát, és fedő alatt puhára pároljuk. Mielőtt a gomba elfövi a teljes levét, belekeverjük a vékony szeletekre vágott libamájat, sózzuk, borsozzuk, és még kb. 6-8 percig készre sütjük.
A harcsaszeleteket kivesszük a tejből,
lecsöpögtetjük, sóval, borssal fűszerezzük, és kb. 1 óráig állni hagyjuk.
Egy magasfalú tepsit kikenünk olajjal, nem szorosan elhelyezünk 6 harcsaszeletet, megrakjuk a gombás libamájjal, majd lefedjük a másik 6 harcsaszelettel. Kicsit megnyomkodjuk,
tetejüket bekenjük majonézzel, vastagon megszórjuk reszelt sajttal, és megszórjuk kevés őrölt borssal.
180 fokon 25-30 perc alatt megsütjük. Ha a sütőben van grill fokozat, az utolsó 10 percre kapcsoljuk be, így a sajt szép pirosra sül.
Tálaláskor sült burgonyát, vegyes zöldsalátát vagy párolt rizst adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.