Elkészítés: A kelkáposztát felcsíkozzuk, sós vízben megfőzzük és leszűrjük.
A szalonnából kakastaréjt sütünk, és a zsírjából kiveszünk. A visszamaradt zsírban halványra pirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a lecsót. Sóval, borssal ízesítve megpároljuk, végül hozzáadjuk a virslikarikákat.
Egy tűzálló edényt kiolajozunk, és kibéleljük a kellevelek felével, erre terítjük a virslis ragut, és befedjük
a többi kellel. Megsózzuk, meghintjük törött borssal, tetejére tesszük a sült szalonnaszeleteket, és a sütőben kb. 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.