Elkészítés: A krumplit héjastul sós vízben megfőzzük. A tojásokat hideg, erősen sós vízbe tesszük, felforraljuk, majd forrástól számítva 8-10 percig főzzük. A baconből 6 szeletet félreteszünk, a többit felkockázzuk, és kevés olajon a felaprított hagymával együtt kicsit összepirítjuk. Ha a krumpli, tojás kihűlt, vékony szeletekre vágjuk. A lecsókolbászt is karikázzuk.
Jénai aljára 4 szelet bacont rakunk, rá kerülnek a krumpliszeletek, só, kolbászkarikák, hagymás bacon, tojás, só, tejföl, majd ismét krumpli, só, kolbász, hagymás bacon, tojás, só, krumpli, tejföl. A tetejére a félrerakott bacont tesszü, reszelt trappista sajttal megszórjuk a tetejét. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt rápirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.