Elkészítés: Ennek a receptnek az a érdekessége, hogy nem kell előre megfőzni héjában a krumplit. A megtisztított krumplit felkarikázom, és rétegesen körülbelül 10 centi magas tepsibe helyezem a felkarikázott főtt tojással és a felszeletelt kolbásszal vagy virslivel. (Mindkettővel nagyon finom.) A rétegeket megsózom, legfelülre a krumpli kerül, amit nyakonöntök tejföllel. Ez a rétegezés ne tartson egészen a tepsi pereméig, érjen kicsit alább, mert mindezt felöntöm annyi tejjel, hogy az ételt éppen ellepje. Sütőben 180 fokon sütöm addig, amíg a tej elfő, és a rakott krumpli teteje piros lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.