Elkészítés: A tojást és a zöldségeket egészben (krumplit héjában) megfőzöm, a hagymát átsütöm. Amikor picit kihűltek, felszeletelem, és a kivajazott tepsibe rétegelem őket; minden réteget enyhén megsózok.
Alulra kerül a krumpli, rá a többi, végül meglocsolom tejföllel és meghintem sajttal. Addig sütöm, míg a sajt pirulni kezd.
Változatok:
1) főtt tojás helyett tükörtojást is tehetünk bele, bár nekem még csak eszembe jutott, gyakorlatban még nem próbáltam.
2) nem vega rakott: darált húst a milánóihoz hasonlóan elkészítünk, és a krumplis rétegek közé tesszük.
3) egyéb :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.