Elkészítés: A csirkemelleket kifilézzük, szeletekre vágjuk, sózzuk, és vajon hirtelen megsütjük, majd kivajazott tűzálló tálba tesszük.
Egy kis lábosban öntetet készítünk rá úgy, hogy 7 dkg vajon megfuttatunk 2 evőkanál lisztet. Amikor kicsit hűlt, 3 dl tejszínt, 1 kanál gulyáskrémet, apróra vágott petrezselymet, snidlinget, sót, fehérborsot és a lecsepegtetett kukoricát adunk hozzá. Ezt összefőzzük sűrűre, majd ráöntjük a csirkemellszeletekre. Ráreszeljük a 10 dkg füstölt sajtot.
30 percre sütőbe tesszük. Egytálételként is tálalhatjuk, de zöldkörettel is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.