Elkészítés: A tepsit jól kikenjük zsiradékkal, majd belerakjuk a tésztarétegeket, amelyek közé tölteléket töltünk a következő sorrendben: dió, alma, túró, mák, túró, alma, dió. Minden réteget meglocsolunk tejföl-olaj keverékével (fele-fele) és forró sütőben pirulásig sütjük.
A töltelékek elkészítése:
ALMA: meghámozzuk, lereszeljük, cukorral félig megdinszteljük, fahéjjal és citromreszelékkel ízesítjük.
TÚRÓ: villával összenyomkodjuk, hozzákeverjük a tojássárgákat, tejfölt, megmosott mazsolát és cukrot.
DIÓ: a ledarált diót meghintjük cukorral.
MÁK: cukrozzuk és vaníliás cukrozzuk, tejföllel lágyítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.