Elkészítés: A túrós töltelékhez a hozzávalókat egyneművé keverjük.
A diós töltelékhez a tejszínt a cukorral felforraljuk, hozzáöntjük a diót és a rumot, felfőzzük.
A barackos töltelékhez összekockázzuk a barackot. A tejszínt, a cukrot, a grízt, a barackot és a 2 tojássárgát elkeverjük.
A sütőformát kikenjük vajjal, kibéleljük 2 réteslappal úgy, hogy a 2 lap közé olajat kenünk.
Belesimítjuk a túrótölteléket, 2 réteslapot fektetünk rá, majd megkenjük a diós töltelékkel. Újra réteslap következik, végül a barackos tölteléket is rásimítjuk. A tetejét befedjük réteslappal, behajtogatjuk, a tetejét megkenjük tejszínnel.
180 fokos sütőben kb. 1 órát sütjük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.