Elkészítés: A túrós töltelékhez a hozzávalókat egyneművé keverjük.
A diós töltelékhez a tejszínt a cukorral felforraljuk, hozzáöntjük a diót és a rumot, felfőzzük.
A barackos töltelékhez összekockázzuk a barackot. A tejszínt, a cukrot, a grízt, a barackot és a 2 tojássárgát elkeverjük.
A sütőformát kikenjük vajjal, kibéleljük 2 réteslappal úgy, hogy a 2 lap közé olajat kenünk.
Belesimítjuk a túrótölteléket, 2 réteslapot fektetünk rá, majd megkenjük a diós töltelékkel. Újra réteslap következik, végül a barackos tölteléket is rásimítjuk. A tetejét befedjük réteslappal, behajtogatjuk, a tetejét megkenjük tejszínnel.
180 fokos sütőben kb. 1 órát sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.