Elkészítés: Egy lábasban bőségesen sós vizet forralunk, és a tésztát megfőzzük benne.
A sonkát és a megmosott paradicsomot kockára vágjuk.
A tésztát leszűrjük, majd összekeverjük a sonkával, a paradicsomkockákkal és a bazsalikommal.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A sajtot, a tojást, a tejszínt és a tejet összekeverjük, majd sóval, borssal ízesítjük.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, a tésztát beleöntjük, a sajtos tejszínkeveréket ráöntjük. A maradék vajat rámorzsoljuk, és a sütőbe tolva 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.