Elkészítés: A tököt vékony szeletekre vágtam, és olívaolajon elősütöttem. 1 bögre kölest 1,5 bögre vízzel megfőztem.
A hagymát apróra vágtam, olajon pirítottam, majd a húst hozzáadva addig sütöttem, míg a levét elfőtte, fűszereztem.
Jénai tálba rétegeztem tök-hús-köles-tejföl sorrendben (sóztam a rétegeket, mivel a kölest só nélkül főztem). 4 réteg fért el a tálban. A tetejére tejföl és vékonyra vágott paradicsom karikák kerültek, amit kakukkfűvel megszórtam.
Forró sütőben először letakarva, majd anélkül sütöttem 40-45 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.