Elkészítés: A zöldbabot kevés víz hozzáadásával párold puhára. A vöröshagymát és a szalonnát vágd fel kockákra, majd 2-3 evőkanál olajon fonnyaszd meg. A csirkemellet aprítsd fel nagyon kis darabkákra, majd add a hagymához, fűszerezd sóval, borssal, majoránnával, és párold kifehéredésig. Ha ez megtörtént, keverj hozzá 1 tojássárgáját. A mártáshoz kézi habverővel keverd össze a tejfölt és a tejet egy egész tojással.
Egy jénai tál aljára szórd a zöldbab felét, tedd rá a húsos ragut, erre ismét zöldbab kerüljön, majd a tetejére öntsd rá a tejfölös szószt, végül borítsd be az egészet reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 40 percig süsd, ha a sajt hamar pirulna, fedd be alufóliával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.