Előkészítés: A salátát leveleire szedjük, megmossuk, kisebb darabokra tépkedjük. A burgonyát meghámozzuk, és nagyon apró kockákra vágjuk. A konzerv rákot leszűrjük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és ropogósra pirítjuk benne a burgonyakockákat. Kiszedjük. A serpenyőbe öntjük a rákokat, és ezeket is kissé megpirítjuk. Az öntethez összekeverjük az ecetet a mustárral, a cukorral vagy édesítőszerrel, sóval és borssal ízesítjük. Erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat. A salátát összekeverjük a rákkal, meglocsoljuk az öntettel, és rászórjuk a burgonyakockákat. Azonnal tálaljuk. Bagettet kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.