Elkészítés: 5 dkg lisztből és 8 dkg margarinból világos rántást készítünk és kihűtjük. A 30 dkg lisztet a tejföllel, az egész tojással és csipet sóval összegyúrjuk, majd 3-4 mm vastagra kinyújtjuk. Megkenjük a kihűlt rántással, és feltekerjük, mint a bejglit. 30 percig letakarva pihentetjük. Utána 6 egyforma darabba vágjuk és leveles tészta vékonyságúra kinyújtjuk. Megkenjük olvasztott zsiradékkal, és bármilyen hagyományos rétestöltelékkel megtöltjük. Feltekerjük, és közepesen meleg sütőben megsütjük. Kihűlve szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.