Elkészítés: A cukkinit vékonyan szeleteljük fel, majd ízlés szerint sózzuk be, és hagyjuk legalább fél órát állni. Alaposan csepegtessük le, majd panírozzuk be. A tojásokat üssük fel egy tálba, majd sózzuk, borsozzuk, és keverjük össze. A lecsepegtetett cukkinit először forgassuk bele a lisztbe, majd az ízesített tojásba, végül pedig a szezámmaggal összekevert zsemlemorzsába.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd locsoljuk meg egy kevés olajjal, helyezzük rá a bepanírozott cukkinit, majd szintén locsoljuk meg egy kevés olajjal. Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük szép pirosra.
A zöldbabot daraboljuk fel ízlés szerint, majd enyhén sós vízben főzzük roppanósra. Szűrjük le, majd hűtsük ki egészen.
Az olajat keverjük alaposan össze a mézzel, a citromlével, egy csipet sóval és a magos mustárral, majd öntsük rá a kihűlt zöldbabra. Kézzel forgassuk alaposan össze, majd hagyjuk kicsit állni, hogy az ízek jól összeérjenek (ízlés szerint több mézet is tehetünk hozzá, ha édesebben szeretjük).
Tálaláskor a rántott cukkinit rizzsel és a zöldbabsalátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.