Elkészítés: A hússzeleteket fóliával letakarva kiklopfolom, besózom és beteszem a hűtőbe.
A krumplit megpucolom, és a 3 gerezd fokhagymával, sós vízben majdnem készre főzöm.
Az uborkát megpucolom, uborkaszeletelőn felszeletelem, besózom, hozzáadom az apró kockára vágott paprikát, az aprított újhagymát, a tárkonyecetet, megszórom aprított petrezselyemmel, és hűtőbe teszem.
A húsokat panírozom, a lisztet és a tojást minden szeletnél használom, csak a harmadik fázis oszlik a szezámmag, a - nagylukú sajtreszelőn - reszelt zsemle (zsemlemorzsa) és a corn flakes között. Egy serpenyőben felolvasztom a vajat, és kisütöm benne a panírozott húsokat.
Tálalás előtt a majdnem készre főtt krumplit kevés olvasztott vajjal egy serpenyőben megpirítom, ha szükséges, utána sózom, és megszórom az aprított petrezselyemzölddel. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.