Elkészítés: A rebarbarát meghámozzuk, majd feldaraboljuk.
A tésztához a tojások sárgáját habosra keverjük a margarinnal, a cukorral és csipet sóval. Összekeverjük a citromhéjat, a lisztet, a keményítőt, a mandulát és a sütőport, majd a tésztához adjuk. A fehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan a tésztába forgatjuk. Kevés tejjel fellazítjuk.
A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. Kikenünk és zsemlemorzsával beszórunk egy kb. 20x30 centis sütőformát, és elterítjük benne a tésztát. A rebarbarát a málnával együtt elosztjuk a tésztán.
A sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük. Picit állni hagyjuk, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.