Elkészítés: 1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra, és kapcsoljuk be a légkeveréses funkciót (gázsütőn 5-ös fokozat).
2. Béleljünk ki a készen kapható omlós tésztával egy 23 cm átmérőjű hullámos szélű piteformát, a felesleges részeket vágjuk le egy konyhai ollóval vagy késsel.
3. Egy közepes méretű tálban robotgéppel habosítsuk fel a margarint és a cukrot, majd fokozatosan adjuk a masszához a tojásokat.
4. Keverjük a krémes masszához a mandulát, a narancshéjat és a lisztet.
5. Kanalazzuk át a masszát az előkészített formába.
6. A rebarbara 2/3-át szeleteljük fel 6, a maradék 1/3-ot pedig 4 cm-es darabokra, majd minden darabot hosszában is vágjunk 3 felé. A rebarbaraszeleteket tegyük egymás mellé a massza tetejére, majd hintsük meg a tetejét 2 teáskanál finomra őrölt kristálycukorral.
7. Süssük a rebarbarás tortát aranybarnára a sütőben 40-50 perc alatt.
8. Vágjuk a kész tortát szeletekre, helyezzük őket tányérokra, majd közvetlenül a tálalás előtt tegyünk minden szelet tetejére 1-1 gombóc vaníliafagyit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.