Elkészítés: Burgonyánkat tisztítás után reszeljük durvára. Vegyük elő kedvenc teflonunkat, forrósítsunk benne egy kis olajat, majd a sózott, borsozott burgonyát simítsuk bele, nyomkodjuk le, és mindkét oldalát süssük aranybarnára. Keressük meg szép nagy és mély jénai tepsinket, vajazzuk ki, és tegyük bele a burgonyát.
Kedvenc keverőtálunkban elegyítsük az összes többi hozzávalót a sajtok kivételével, majd öntsük rá a burgonyára. Fedjük le a sajttal, majd 160 fokra előmelegített sütőben 3/4 óra alatt süssük aranysárgára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.