Elkészítés: A kókuszos-túrós golyókhoz összekeverjük a kókuszt, a túrót, a cukrot és a tojássárgáját. (Ha esetleg a túró túl vizes lenne, lehet még tenni bele kókuszt.) Diónyi golyókat formázunk, és 30 percre a fagyasztóba tesszük egy tálcán.
A tésztához a vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat, a tejfölt, a tejet, a lisztet és a sütőport, majd jól elkeverjük. A tészta felét beleöntjük egy kivajazott, kilisztezett koszorúformába. A maradék tésztába belekeverjük a kakaót, és ráöntjük a fehér tésztára.
A tetejét kirakjuk a fagyasztott golyókkal, és kb. 170-180 fokos előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük. Tűpróba!
A krémhez a tejet elkeverjük a cukros pudingporral, majd sűrűre főzzük, langyosra hűtjük, és rákenjük a tészta tetejére. Megszórjuk csokidarával vagy csokireszelékkel, esetleg kakaóporral is díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.