Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, sütőpapírral bélelt tepsibe kisütjük.
A krémhez a 25 dkg porcukrot a 2 tojással habosra keverjük. 2 kanál liszttel 3 dl tejben sűrűre főzzük. Ha kihűlt, 25 dkg margarint habosra keverve hozzáadunk.
A krémet 2 részre osztjuk. Az egyik felébe 2 evőkanál kakaót, a másik felébe a lereszelt citromhéjat tesszük.
A tésztára kenjük a sárga, majd a kakaós krémet, néhány órát pihentetjük, majd kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.