Elkészítés: A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a réteslisztet, a bort, a kakaót, a sütőport és a csipet sót. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd a kakaós masszához forgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. A sütőt 50 fokra melegítjük, ebben 5 perci sütjük, majd 150 fokon 20 percig tovább sütjük.
A tojások sárgáját a vaníliás cukorral, a liszttel és a tejjel elkeverjük, és lassú tűzön sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral habosra kavarjuk, és a kihűlt, főzött krémmel összedolgozzuk. A kihűlt tésztára kenjük. A tojások fehérjét gőz fölött a vaníliás cukorral és kristálycukorral kemény habbá verjük, ezt öntjük a krém tetejére, végül étcsokit reszelünk rá. Vizes késsel kockákra szeleteljük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.