Elkészítés: A húst kis kockára vágjuk. A megtisztított és felkockázott hagymát az olajon üvegesre pirítjuk, és hozzáadjuk a szintén finomra vágott friss fűszereket, a brandyt és az átnyomott fokhagymát. Lassú tűzön főzzük, közben meghámozzuk a paradicsomot, felkockázzuk, a paprikát pedig karikára vágjuk. Hozzáadjuka húst, és fehéredésig együtt pirítjuk, ekkor jön hozzá a paradicsom és a paprika, sózzuk. Vigyázat, a füstölthús már egy kicsit sós! Ha a hús megpuhult, a tejszínt behabarjuk 2 evőkanál liszttel. A husszúkásra felszeletelt csirkemájat ekkor adjuk hozzá, és jól elkeverjük.
Kapros galuska: hagyományos galuskatésztát keverünk 3 tojásból, finomra vágott kaprot adunk hozzá és kifőzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.