Elkészítés: A csirkecombokat olajozott tepsibe helyezzük, majd ételízesítővel és borssal fűszerezzük. Ezután kb. 1 dl vizet és a 2 dl bort a tepsibe öntjük, alufóliával letakarjuk. Előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és ezután ropogósra sütjük.
A káposztát vékony, körülbelül 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk, és teflonos edénybe helyezzük. Kevés olajat öntünk rá, majd egy kevés sóval megszórjuk. Mikor az edényben a káposzta kezd fonnyadni, hozzáadjuk a kristálycukrot, az őrölt köményt és az ecetet, majd 1 dl vizet. A káposztát fedő alatt puhára és aranybarna színűre pároljuk.
A sült csirkecombokat a párolt káposztával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.