Elkészítés: A nyers csülköt megfőzzük. Római tál aljára kevés zsírt teszünk, majd a felkarikázott nyers burgonyát beletesszük, erre jön a főtt, kockázott csülök. Megsózzuk.
Ragut készítünk: ehhez hagymát dinsztelünk 10-20 dkg gombával, sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük, zöldpaprikát és paradicsomot is teszünk bele. Ezt a ragut ráöntjük a húsra, és letakarva kb. 1 órát sütjük. 2 dl tejfölt összekeverünk 1 dl fehérborral, s ezzel leöntjük, majd készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.