Elkészítés: 6 tojásból, 12 dkg cukorból, 12 dkg lisztből piskótát sütünk, majd miután kihűlt, baracklekvárral megkenjük a tetejét.
Főzünk egy 4 személyes kávét, és rummal ízesitjük. Belemártogatjuk a babapiskótát, és szép sorban ráhelyezzük a lekváros piskótára.
Ezután következik a krém: 4 tojássárgáját kikeverünk 20 dkg margarinnal és 20 dkg cukorral. A tojások fehérjét 5 dkg cukorral gőz fölött kemény habbá verjük, és óvatosan összekeverjük a margarinos krémmel. Ezt rákenjük a sütink tetejére, és
tortadarával megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.