Elkészítés: Az oldalast a csontok mentén kb. fél tenyérnyi darabokra szeletelem. Egyenként besózom, borssal, rozmaringgal, bedörzsölöm. Sütőtálba a zsiradékra fektetem, meghintem köménnyel, a fokhagymát és a darabolt vöröshagymát közé szórom, aláöntöm a bort, szorosan lefedem alufóliával. Előmelegített 180 fokos sütőbe tolom, és puhulásig párolom, kb. 1,5 órát.
A fóliát leveszem, a hőfokot 220 fokra emelem, fedetlen pirítom, ameddig a levét teljesen elpárologja, közben szaftjával meglocsolom, megfordítom, mindkét oldalát pirosra pirítom.
Tálalás előtt legalább 10 percig pihentetem. Ízlés szerinti körettel, salátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.