Elkészítés: A cukrot fél liter vízzel felforraljuk. Néhány másodpercre beletesszük a félbevágott, hámozott őszibarackot, lecsepegtetjük, majd
kihűtjük.
A zölddió zöld héját eltávolítjuk, a még puha csonthéjból kivesszük a belét, és apróra vagdaljuk.
Beletesszük a szirupba, amelyhez 1 dl tejszínt öntünk, és az áztatott mazsolával, citromlével, reszelt citromhéjjal együtt főzzük, míg be nem
sűrűsödik.
Ha kihűlt, diólikőrt keverünk hozzá, és az őszibarackokba töltjük.
Tetejét tejszínhabbal díszítjük. Hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.