Elkészítés: A fügéket lecsepegtetjük, 4 gerezdre vágjuk. Felét összeturmixoljuk a porcukorral, a vaníliás cukorral, a fahéjjal és 1 evőkanál szilvapálinkával. A pudingot a csomagoláson szereplő utasítás szerint elkészítjük a tejjel. Szűrőn keresztül hozzáadjuk a fügeturmixot, és négy, előzőleg kissé megnedvesített tálkába öntjük. Legalább 3 órára hűtőszekrénybe rakjuk. A maradék fügéket meghintjük a kristálycukorral és élénk tűzön bevonjuk cukormázzal, azaz karamellizáljuk őket. Megöntözzük a maradék pálinkával, meggyújtjuk és hagyjuk kialudni. A pudingokat kiborítjuk a formákból, és a hideg cukormázzal bevont fügékkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.