Elkészítés: A tésztához valókat egy tálban összegyúrjuk, majd két részre osztjuk, és 1 órára mélyhűtőbe tesszük. Közben elkészítjük a túrókrémet. A hozzávalókat jól összekeverjük, majd a tojásfehérjéből vert kemény habot apránként, óvatosan hozzákeverjük. Egy kb. 20x25 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd elővesszük az egyik tésztát, és nagylyukú reszelőn (pl. káposztareszelőn) a tepsibe reszeljük. Majd ráterítjük a túrós krémet. Ezután elővesszük a másik tésztát, és ezt a túró tetejére reszeljük. Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 35-40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.