Előkészítés: A tojást összekeverjük a túróval, a tejföllel és az ásványvízzel. Beledolgozzuk a lisztet, és kb. 30 percig állni hagyjuk.
Elkészítés: A paprikákat megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk, és húsukat apró darabokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk. Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Hozzákeverjük a paprikát és 6 evőkanál vizet. Fedő alatt 5-7 percig pároljuk. Belekeverünk 2 evőkanál vajat, sóval, pirospaprikával, borssal, a citromhéjjal és lével ízesítjük. A banánokat hosszában négyfelé vágjuk, felkockázzuk, és a paprikás raguhoz keverjük. Átforrósítjuk, és melegen tartjuk. A zellert meghámozzuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük. Belekeverjük a tésztába, zelleres sóval és szerecsendióval ízesítjük. Serpenyőben vajat forrósítunk, belerakunk 1-1 púpozott evőkanál masszát (kb. 12 darabot kapunk), kissé ellapítjuk, és lassú tűzön, lefedve aranybarnára sütjük. Megfordítjuk, majd fedő nélkül a másik oldalát is megsütjük. A paprikás raguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.