Elkészítés: A vöröshagymát félbevágjuk, vékonyra szeljük. A gombát tisztítás után felszeleteljük. A pulykamájat vékony csíkokra szeljük. A fokhagymát összezúzzuk.
Kevés olajon üvegesre dinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, és pár percig kevergetve sütjük. Ezután rátesszük a felszeletelt májat, jól átforgatjuk, s lassú tűzön, fedő alatt 5 percig pároljuk. Majd levesszük a fedőt, s még pár percig keverjük, sütjük, míg a leve elpárolog.
A végén sózzuk és fűszerezzük, mivel a májat nem szabad előre sózni. A resztelt máj készítésével egyidőben főzhetünk rizst, amit köretként kínálunk hozzá.
Savanyúságnak kovászos uborkát ajánlok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.