Előkészítés: A paradicsomot megmossuk, kettőt kis kockákra vágunk. A hagymát meghámozzuk, vékonya felkarikázzuk. A pepperoni paprikát lecsepegtetjük, falatnyi darabokra vágjuk. Az uborkát meghámozzuk, tökgyalun lereszeljük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és morzsásra pirítjuk benne a húst. Görög fűszerkeverékkel, sóval, borssal fűszerezzük, kissé kihűtjük. A húst egy salátás tál aljára simítjuk. Rászórjuk a paradicsomkockákat, a hagymát, 3 evőkanálnyi olívabogyót, és a pepperoni felét. A túrót simára keverjük a joghurttal, az uborkával és a kaporral. Sóval, borssal fűszerezzük. A salátástálba öntjük. Letakarjuk, és egy éjszakára betesszük a hűtőbe. A maradék paradicsomot gerezdekre vágjuk, a maradék olívabogyóval és pepperonival a saláta tetejére szórjuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 471 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.