Előkészítés: A paradicsomot megmossuk, kettőt kis kockákra vágunk. A hagymát meghámozzuk, vékonya felkarikázzuk. A pepperoni paprikát lecsepegtetjük, falatnyi darabokra vágjuk. Az uborkát meghámozzuk, tökgyalun lereszeljük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és morzsásra pirítjuk benne a húst. Görög fűszerkeverékkel, sóval, borssal fűszerezzük, kissé kihűtjük. A húst egy salátás tál aljára simítjuk. Rászórjuk a paradicsomkockákat, a hagymát, 3 evőkanálnyi olívabogyót, és a pepperoni felét. A túrót simára keverjük a joghurttal, az uborkával és a kaporral. Sóval, borssal fűszerezzük. A salátástálba öntjük. Letakarjuk, és egy éjszakára betesszük a hűtőbe. A maradék paradicsomot gerezdekre vágjuk, a maradék olívabogyóval és pepperonival a saláta tetejére szórjuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 471 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.