Elkészítés: A szedret megmossuk, leszárítjuk, és villával pépesre törjük. A mascarponét a tört szederrel és a cukorral krémesre keverjük.
Az őszibarackot meghámozzuk, kimagozzuk, az almákat pedig vékonyan meghámozzuk.
Ezután az előkészített barackot kisebb darabokra vágjuk, tálba szórjuk, botmixerrel krémesre turmixoljuk, és vanília-esszenciával vagy -aromával, porcukorral, citromlével ízesítjük.
Az almakrémhez a meghámozott almát nagylyukú reszelőn tálba reszeljük, barnacukorral, a reszelt citromhéjjal, az őrölt fahéjjal, a száraz fehérborral ízesítjük, és villával törve, jól összekeverjük, hogy pépes legyen.
Végül a háromfajta krémet váltakozva kelyhekbe vagy tálkákba rétegezzük, majd tálaláskor mandulás krémmel töltött ostyarudakkal, citromfűvel vagy mentával díszítjük. Hidegen kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.