Elkészítés:
1.) A vajat a cukorral és a 4 tojássárgával kikeverjük, majd hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport és a tejet.
2.) Egy közepes tepsit sütőpapírral kibélelünk, belesimítjuk a tésztát, és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 20-25 perc alatt szép világosra sütjük.
3.) Ha a tészta megsült, kivesszük, és még melegen rákenjük a lekvárt.
4.) A ribiszkét megtisztítjuk, megmossuk, összekeverjük a cukorral.
5.) A 8 tojásfehérjéből kemény habot verünk, óvatosan beleforgatjuk a cukros ribizkét, majd az egészet a sütemény tetejére kenjük. Visszatoljuk a sütőbe, és addig sütjük, amíg a hab teteje szép színt kap. Ha kihűlt, vizes késsel szépen felszeleteljük, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.