Elkészítés: A 6 tojásból a szokásos módon piskótát sütünk. Kihűtjük, majd vízszintesen kettévágjuk.
A töltelékhez tejbegrízt készítünk a tejből és a búzadarából. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt grízhez adjuk. Hozzáadjuk a ribizlit, óvatosan keverjük, hogy ne törjenek össze a szemek.
A krémet a két piskótalap közé töltjük.
Citrommázat készítünk a tetejére. A máznak sűrűnek kell maradnia, hogy ne folyjon le a süteményről. Amikor még puha a máz, késsel bejelöljük a kockák tetejét. Mindegyik kocka tetejére ribizliszemet ültetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.