Elkészítés: Az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük az olajon, rászórjuk a rizst, és kevergetve picit pirítgatjuk. Megszórjuk a kurkumával, ráöntjük a bort, és merőkanalanként hozzáadagoljuk a forró levest. Belemorzsoljuk a vargányát. Gyakori kevergetéssel főzzük, és addig öntjük fel a levessel, amíg az elfogy, a rizs pedig megpuhul.
Végezetül belekeverjük a vajat, a reszelt parmezánt, és 2-3 percre lefedjük. Apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük-díszitjük. Ha szükséges, sózzuk, borsozzuk (vigyázat, a leves sós lehet).
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.