Elkészítés: Az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük az olajon, rászórjuk a rizst, és kevergetve picit pirítgatjuk. Megszórjuk a kurkumával, ráöntjük a bort, és merőkanalanként hozzáadagoljuk a forró levest. Belemorzsoljuk a vargányát. Gyakori kevergetéssel főzzük, és addig öntjük fel a levessel, amíg az elfogy, a rizs pedig megpuhul.
Végezetül belekeverjük a vajat, a reszelt parmezánt, és 2-3 percre lefedjük. Apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük-díszitjük. Ha szükséges, sózzuk, borsozzuk (vigyázat, a leves sós lehet).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.