Elkészítés: A csíkokra vágott csirkemellet sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal, szárnyas fűszerkeverékkel, curry porral és egy csipet gyömbérrel. Kevés olajat öntünk rá, átforgatjuk, és a hűtőbe tesszük 1 órára.
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A csirkemellet szintén csíkokra vágjuk.
A rizsből egy kevés sóval és ételízesítővel párolt rizst készítünk.
A csirkemellet serpenyőben vagy wokban nagy lángon átpirítjuk, majd kiszedjük és félretesszük. A serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket is. Visszatesszük a csirkét, és összeforgatjuk a zöldségekkel, ízesítjük, ráöntjük a szójaszószt.
A csirkés-zöldséges ragunkat tálalás előtt összekeverjük a rizzsel. Jó étvágyat kívánok hozzá!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.