Elkészítés: A csíkokra vágott csirkemellet sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal, szárnyas fűszerkeverékkel, curry porral és egy csipet gyömbérrel. Kevés olajat öntünk rá, átforgatjuk, és a hűtőbe tesszük 1 órára.
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A csirkemellet szintén csíkokra vágjuk.
A rizsből egy kevés sóval és ételízesítővel párolt rizst készítünk.
A csirkemellet serpenyőben vagy wokban nagy lángon átpirítjuk, majd kiszedjük és félretesszük. A serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket is. Visszatesszük a csirkét, és összeforgatjuk a zöldségekkel, ízesítjük, ráöntjük a szójaszószt.
A csirkés-zöldséges ragunkat tálalás előtt összekeverjük a rizzsel. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.