Elkészítés: A krumplit (nyers) meghámozzuk, megmossuk, majd vékony karikára szeljük és megsózzuk.
Jól kizsírozott edénybe a krumpli felét belerakjuk, egyenletesen rászórjuk a rizst, a kockára vágott vöröshagymát, és fél bögre vizet öntünk rá. 2 keményre főtt tojást felkarikázunk, a szalonnát kockára vágjuk, a virslit felszeleteljük, és a rizs tetejére rakjuk. Mindezt befedjük a krumpli másik felével.
3 tojást felverünk, a tejföllel összekeverjük, sózzuk, és a krumplira öntjük. Olvasztott zsírral meglocsoljuk.
Forró sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.