Elkészítés: A rizst megpároljuk. A répát és a cukkinit megtisztítjuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük.
A rizst összedolgozzuk a répával, a cukkinivel, a petrezselyemmel, a tojással, a zsemlemorzsával, és a köménnyel, sóval, borssal fűszerezzük.
A masszából nedves kézzel 8 lapos pogácsát formázunk. Felforrósítjuk az olajat, és a pogácsák mindkét oldalát 5-5 percig sütjük benne. Konyhai papírkendőre szedjük, hogy felszívja a felesleges olajat.
A fokhagymás mártogatóshoz a fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A mentát leöblítjük, apróra vágjuk. A joghurtot simára keverjük a fokhagymával, a mentával és a citromlével, sóval, őrölt fehérborssal és ízlés szerint csipetnyi cukorral ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.