Elkészítés: A citromot forró, folyó víz alatt megsikáljuk. A levét kinyomjuk, átszűrjük, és a felét félretesszük az öntethez.
2 liter vizet felforralunk, 1 kávéskanál sóval és a maradék citromlével ízesítjük. Beleszórjuk a rizst, és fedő nélkül, szelíd forrással 18-20 percig, puhulásig főzzük.
Közben 1 liter forrásban lévő vízbe dobjuk fagyos állapotban a tenger gyümölcseit és a rákocskákat. Mindössze 2-3 percig főzzük, majd alaposan lecsepegtetjük.
A rizst leszűrjük, jól lerázzuk róla a vizet, és mély tálba tesszük. Meglocsoljuk a félretett citromlével és 2 evőkanál olívaolajjal. Lazán hozzákeverjük a tengeri herkentyűket, a zúzott fokhagymát, a felaprított snidlinget és petrezselymet, lefedjük, és tálalásig hidegen tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.